Ajankohtaista

UUTISET RSS

Ilmasto-olkkari

Kuopio: Arjen ilmastoviisautta ja kiertotaloutta edistetään hankkeilla

27.10.2020
Arjen ilmastotekojen vauhdittamiseksi Kuopiossa on käynnistynyt Ilmasto-olkkari -hanke, jossa järjestetään sarja kaikille avoimia tapahtumia ja teemailtoja, joiden aiheena ovat ilmastoratkaisut eri elämänalueilla. Ilmasto-olkkarin tapahtumissa ja teemailloissa käsitellään arkiliikkumisen, asumisen, ruoan, kuluttamisen ja vapaa-ajan ilmastotekoja sekä pyritään löytämään keinoja ilmastoystävälliseen arkeen.
Puun lehdet

Kuopiolla on uusi Ilmastopoliittinen ohjelma – Tavoitteena hiilineutraalius vuoteen 2030 mennessä

27.10.2020
Kuopion kaupunginhallitus on hyväksynyt 7.9.2020 kaupunkikonsernin uuden Ilmastopoliittisen ohjelman. Uuden Ilmastopoliittisen ohjelman mukaisesti Kuopio tavoittelee hiilineutraaliutta vuoteen 2030 mennessä.
Kuopion Energian toimitalo

Kuopio: Kallaveden syvänteen vettä hyödynnetään kiinteistöjen jäähdytyksessä

26.10.2020
Kuopion Energian uusi kaukojäähdytyslaitos Kallan kylmä on aloittanut toimintansa kesäkuussa 2020. Laitos hyödyntää Kallaveden syvänteen kylmää järvivettä lähialueen kiinteistöjen viilentämiseen.
EFFECT4buildings-projektin henkilökuntaa

Lappeenranta: EFFECT4buildings -projektin tuloksena monipuolinen työkalupakki energiatehokkuustoimenpiteiden arviointiin

20.10.2020
EFFECT4buildings -projektissa ovat mukana seitsemän Itämeren ympäristön valtiota. Lappeenranta on projektissa mukana Lappeenrannan seudun ympäristötoimen / Greenreality-palveluiden kautta. Muut mukana olevat partnerimaat ovat Ruotsi (lead partner), Norja, Tanska, Puola, Eesti ja Latvia.
Lisää uutisia