Ajankohtaista

UUTISET RSS

Fisu-verkostotapaamisen osallistujat

Uusia kuntia haetaan edelläkävijäkuntien verkostoon

6.9.2022
Fisu (Finnish Sustainable Communities) -verkoston jäseneksi voi tästä lähtien päästä jatkuvasti avoinna olevan haun kautta, kunhan jäsenkunnille asetetut kriteerit täyttyvät. Fisu on edelläkävijäkuntien verkosto, joka tavoittelee hiilineutraalisuutta, jätteettömyyttä ja globaalisti kestävää kulutusta vuoteen 2050 mennessä.
Fiksaaja

Fisu-kunnat kiristävät tavoitteitaan

29.8.2022
Fisu (Finnish Sustainable Communities) on verkosto, joka on sitoutunut tavoitteleman päästöttömyyttä, jätteettömyyttä sekä kestävää kulutusta vuoteen 2050 mennessä. Verkoston toiminnasta päättävä neuvottelukunta päätti kiristää tavoitteita kaikilla resurssiviisauden osa-alueilla.
Joensuun logo

Joensuulle rahoitusta kaupunkiympäristön kiertotalouden ja vähähiilisyyden edistämiseen

8.6.2022
Ympäristöministeriö on myöntänyt avustusta 20 hankkeelle, jotka edistävät ilmastotyötä ja kiertotaloutta kunnissa. Avustusta jaetaan yhteensä noin 1,3 miljoonaa euroa kehityshankkeille, jotka tähtäävät kasvihuonekaasupäästöjen ja luonnonvarojen käytön vähentämiseen.
Joensuu Climate -logo

Joensuuhun Suomen sähköisimpiin kuuluva joukkoliikenne – Länsilinjat tuo kaupunkiin 13 sähköbussia

6.6.2022
Joensuun kaupungin tilaamat, ensimmäiset neljä sähköbussia tulevat liikenteeseen 6. kesäkuuta ja loput yhdeksän kesän aikana ennen koulujen alkua.

Lisää uutisia