Ajankohtaista

UUTISET RSS

Aurinkopaneelit Lukio- ja opistotalo Kipinän katolla

Hyvinkään uusi lukio- ja opistotalo Kipinä valmistui aurinkovoimalan kera

15.4.2021
Hyvinkään uudessa lukio- ja opistotalo Kipinässä toteutuu uudenlainen yhteistyö lukion ja vapaan sivistystyön välillä, sillä samassa toimipisteessä tarjotaan myös Hyvinkään Opiston kursseja, joita myös lukiolaiset voivat hyödyntää omissa opinnoissaan.
Vantaanjoen sivuhaara

Riihimäki: Pienvesiselvitys nosti esille luonnon monimuotoisuuden ja maankäytön kannalta tärkeitä havaintoja

14.4.2021
Vuoden 2020 lopussa valmistuneessa Riihimäen pienvesiselvityksessä kartoitettiin pienvedet sekä määritettiin tarvittavia kunnostus- ja ennallistamistoimia ja tarpeellisia tietoja hulevesien hallintaan ja tulevaan maankäyttöön liittyen.
Osuuskauppa Hämeenmaa – Aurinkopaneelit katolla

Kun hiilineutraalius ei riitä – Hämeenmaa etenee tavoitteellisesti kohti miinuspäästöjä

14.4.2021
Osuuskauppa Hämeenmaalla ja koko S-ryhmällä on missio: Teemme yhdessä parempaa paikkaa elää. Suomen kunnianhimoisimpien ilmastotavoitteiden siivittämänä S-ryhmä alueosuuskauppoineen aikoo olla ensimmäisenä suomalaisyrityksenä hiilinegatiivinen jo vuonna 2025, eli sitoa ilmasta enemmän hiiltä kuin mitä sinne tuottaa.
Luuppi-podcast – Miten ilmastojohtaminen kytketään kunnan talousjohtamiseen

Podcast: Miten ilmastojohtaminen kytketään kunnan talousjohtamiseen?

13.4.2021
Jotta ilmastotavoitteet etenisivät kunnassa, ne on kytkettävä kunnan talousjohtamisen prosesseihin. Tämän tavoitteen edistämiseksi Fisu-verkoston resurssiviisaat kunnat ovat käynnistäneet erillishankkeen (REETTA-hanke), jossa on mukana verkoston kaikkiaan 11 kunnasta 7 eli Ii, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Riihimäki ja Turku.
Lisää uutisia