Ajankohtaista

UUTISET RSS

Niiralan kulma

Kuopio: Niiralan Kulman innostaa asukkaita ilmastoviisaaseen elämään

18.5.2022
Kuopion kaupungin vuokrataloyhtiö Niiralan Kulma on tehnyt pitkäjänteistä työtä energiatehokkuuden parantamiseksi asuinkiinteistöissään. He ovat vuoden 2022 alussa laatineet oman ympäristöohjelmansa sekä saaneet Ekokompassi-sertifikaatin.
Limingan Tupoksen purettava neuvolarakennus

Iin kunta: Rakennus- ja purkumateriaalien jatkokäyttöä selvitetään Pohjois-Pohjanmaalla

16.5.2022
Iin kunnan kehittämisyhtiön Micropolis Oy:n Virke-hanke tähtää rakennusmateriaalien tehokkaampaan hyödyntämiseen Pohjois-Pohjanmaalla. Mukana hankkeessa on yhteensä seitsemän kuntaa: Vaala, Utajärvi, Muhos, Ii, Oulu, Liminka ja Simo.
Matkailijoita Kuopion Tahkolla

Kuopio: Tahkon alueella matkaillaan vastuullisesti

13.5.2022
Kuopion Tahkon matkailualueella on tavoitteenaan saavuttaa Sustainable Travel Finland -merkki vuoteen 2024 mennessä. Tavoitteen toteuttamisessa on mukana noin 20 alueen matkailuyritystä.
Servica Oy:n hävikkisovellus

Uusi ruokahävikin seurantasovellus käyttöön Kuopiossa

12.5.2022
Vuoden 2021 aikana Kuopion kaupungin ruokapalvelut tuottava Servica Oy kehitti uuden hävikin seurantasovelluksen, joka otetaan laajemmin käyttöön vuoden 2022 aikana. Sovelluksen avulla seurataan varasto-, keittiö-, tarjoilu- ja lautashävikkiä. Sovellus laskee kokonaishävikin ja arvion hävikin raaka-ainekustannuksista. Lisäksi sovellus ja raportointityökalu mahdollistavat laajemman datan keräämisen, esimerkiksi asiakasryhmä- ja ruokalistakohtaisten tietojen osalta.
Lisää uutisia