Hyppää sisältöön

Uutiskirje Fisu

Uutiskirje Fisu tarjoaa katsauksen resurssiviisaan Fisu-verkoston ajankohtaisiin tapahtumiin ja teemoihin. Keskeisiä aiheita ovat muun muassa energia- ja materiaalitehokkuus, teollisuussymbioosit, uusiutuvat energianlähteet, vihreät julkiset hankinnat, energiatehokkaat tuotantoprosessit ja kestävä elämäntapa. Kirje on tarkoitettu kaikille kiertotaloudesta ja ilmastonmuutoksen hillinnästä kiinnostuneille.

Tilaa uutiskirje


Fisu-verkoston uutiskirje toukokuu 2020

Fisu-verkoston uutiskirje lokakuu 2019

Fisu-verkoston uutiskirje toukokuu 2019

Fisu-verkoston uutiskirje marraskuu 2018

 

Kuntien ja yritysten yhteistyötä tarvitaan ilmastotyössä – katso videosarja 21.4.2020
Kuntien, valtion ja yritysten pitää tehdä ilmastotekoja yhdessä, mutta miten? Käytännön yhteistyö hyödyttää kaikkia, mutta vaatii uusia toimintamalleja ja mahdollisuuksia kohdata. Ilmastoyhteistyötä tekevä kuntien Fisu-verkosto (Finnish Sustainable Communities) vauhdittaa uusien yhteistyömallien kehittämistä Resurssiviisaiden yritysten ilmastoteot -hankkeella.
Lue lisää
Kiertotalouden auditoinneista uusia ideoita Riihimäen resurssiviisaustyöhön 25.3.2020
Riihimäen kaupungissa toteutettiin koko kunnan konsernia koskeva laaja-alainen kiertotalouden auditointi syksyllä 2019.
Lue lisää
Koulu- ja päiväkotiruokailun hiilidioksidipäästöjä voidaan vähentää merkittävästi – uusi laskuri auttaa päästöjen vähentämisessä 17.2.2020
Turun ruokapalveluhankinnat oli mukana Suomen ympäristökeskuksen toteuttamassa ja Sitran rahoittamassa Kiihdyttämö –hankkeessa, jossa selvitettiin keittiöverkon ja kaupungin ostamien ruokapalvelujen hiilijalanjälkeen vaikuttavia tekijöitä sekä kehitettiin laskuri, jonka avulla hiilijalanjälkeä voidaan laskea.
Lue lisää

Uutiset

RSS
Lisää uutisia
Julkaistu 15.6.2016 klo 15.54, päivitetty 2.6.2020 klo 11.16