Ajankohtaista

UUTISET RSS

Joensuun logo

Joensuulle rahoitusta kaupunkiympäristön kiertotalouden ja vähähiilisyyden edistämiseen

8.6.2022
Ympäristöministeriö on myöntänyt avustusta 20 hankkeelle, jotka edistävät ilmastotyötä ja kiertotaloutta kunnissa. Avustusta jaetaan yhteensä noin 1,3 miljoonaa euroa kehityshankkeille, jotka tähtäävät kasvihuonekaasupäästöjen ja luonnonvarojen käytön vähentämiseen.
Joensuu Climate -logo

Joensuuhun Suomen sähköisimpiin kuuluva joukkoliikenne – Länsilinjat tuo kaupunkiin 13 sähköbussia

6.6.2022
Joensuun kaupungin tilaamat, ensimmäiset neljä sähköbussia tulevat liikenteeseen 6. kesäkuuta ja loput yhdeksän kesän aikana ennen koulujen alkua.

Hyvinkään kaupungin logo

Hyvinkäälle KuntaHelmi-avustusta luontokohteiden hoitoon

30.5.2022
Uudenmaan ELY-keskus on myöntänyt Hyvinkään kaupungille avustusta KuntaHelmi-erityisavustushankkeisiin. Kaupunki haki avustusta lehtojen ja harjurinteiden hoito- ja kunnostustöihin Sveitsinpuiston luonnonsuojelualueella sekä Suomiehen paahde-elinympäristöjen hoitoon ja vieraslajien torjuntaan.
Hyvinkään kaupungin logo

Hyvinkää päivittää ympäristöohjelmansa

30.5.2022
Hyvinkää on liittynyt HINKU- kuntien verkostoon 2016, FISU-verkostoon 2017 ja kuntien energiatehokkuussopimukseen jo 2004. Näiden verkostojen tavoitteita ja toimenpiteitä on käsitelty yhdessä Hyvinkään ekologisen kestävyyden tiekartassa 2019–2050, joka laadittiin laajalla osallistamisella, sekä siitä johdetussa ympäristöohjelmassa valtuustokaudelle 2019–2021.
Lisää uutisia